Thursday, April 27, 2017

Blog capai 15 Juta Pageview


Assalamualaikum,
Alhamdullilah, dalam diam page admya menjejaki ke angka 15 juta pageview.

Thursday, April 20, 2017

Bercuti Ke Langkawi 2




Assalamualaikum, admya kembali bercuti ke Pulau Langkawi-Pulau Lagenda. Post ini adalah untuk panduan pembaca yang ingin ke Pulau Langkawi.

Wednesday, April 19, 2017

Monday, April 17, 2017

Drama Seharum Mawar









Bagaimana dengan Mawar? Bila Shirin semakin rapat dengan Mama Armin?Bila rahsia Shirin dan Farhan nak terbongkar ni?
 Drama terbitan JS Pictures
Channel: tv1
Jumlah episode: 30
Isnin-Ahad 7 malam

Astro Prima: Semusim Rindu




Drama adaptasi novel Aleya Aneesa.

(update download link ep36) tinggal 4 episode.
Drama pilihan ramai, 

Monday, April 3, 2017

Mencintaimu Mr Photographer




Slot Megadrama bermula 3 Julai ini.
Kau punya ayat Jemy, paling kilang gula, kalau Aira tak jatuh cinta,sah dia memang takde taste,haha
Channel: AstroRia
Sinopsis:
Aku dah jatuh cinta dengan Mr.Photographer tu? Hanya satu klik pada lensa kamera hubungan Aira dan Jemy semakin rapat.
“Kau ingat kau tu cantik sangat ke sampai aku nak kena curi-curi tangkap gambar kau?” - Jemy

Download Jadikan Aku Yang Kedua




Mampukah aku jadi  yang kedua dalam hidupnya?update  download ep 24

Khidmat Runner KL(Girl)



Assalammualaikum.

Kesibukan kerja membuatkan ramai tak sempat buat pelbagai urusan  Oleh sebab itu khidmat runner sangat diperlukan untuk kemudahan.