Drama Novel Red Velvet Acik Lana






Assalamualaikum, Salam drama. 
Update download ep 20. episode akhir


Sinopsis:
Helena tidak mempedulikan tohmahan mahupun kata-kata nista orang sekeliling bila dia ingin berkahwin dengan Fareeq yang merupakan suami orang. Lantaklah! Janji dia bahagia. Malangnya, Fareeq tidak menepati janjinya untuk mengahwini Helena. Perbuatannya itu menyebabkan Helena kecewa setengah mati.

Dalam mengharungi kehidupannya yang huru-hara, Helena bertemu dengan Izzat yang sinis, ego, berlagak tak bertempat. Semua ini menambahkan kekusutan di kepala Helena. Baker bajet hot yang bekerja di bakeri cabuk itu sentiasa mencari pasal dengan Helena. Ada sahaja yang tak kena di matanya. Dan keadaan semakin tegang apabila keadaan memaksa Helena bekerja dengan Izzat di bakeri yang sama. Hinggalah… hati mereka bertaut dengan kasih. Namun, rahsia Helena terbongkar sewaktu mereka berdua asyik menyulam cinta. Macam mana bila lelaki yang anti homewrecker, berdepan dengan homewrecker itu sendiri?

“Mungkin dia tak sweet macam kek bergula, Tak berharta seperti putera raja, Tapi cintanya yang paling manis di jiwa.”



Para pelakon:















Download Drama:



Comments

  1. Replies
    1. InsyaAllah ..this wd b the most hilarious comedy drama.Lofa n Aliff are funny and talented artists and wd make us laugh from our hearts

      Delete
    2. harap2 neelofa heroin, hero alif pun bolh

      Delete
  2. boleh ke neelofa pelakon cam kayu tu berlakon dgn alif yg sweet tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello kau sapa nk cakap neelofa kayu

      Delete
  3. ok je.. tak kayu pon.. yg penting lakonan sampai...

    ReplyDelete
  4. msing2 ade pndpt trsndiri..to me better jihan tp nk buat cmne dah rezeki Dia.. to me jihan brlkon bez ..klkr cte biniku ninja...sorry to say Dia tu sesesua pngcr je...tmgoklh cmne nati..alip kn plkon trbaik...jgn timbul gossip sudh..hahahaaa...
    nurfaj90@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. jihan macam tk sesuai citer romantik

      Delete
  5. Bile nak masukkan ep 5??

    ReplyDelete
  6. tak boleh nak download ep 5 & 6

    ReplyDelete
  7. ep 7-10 tak boleh nak download. can u fix it? thank you.

    ReplyDelete
  8. Blh update kmbali episode 4..

    ReplyDelete
  9. Link nya rusak ya min, re upload dong

    ReplyDelete
  10. Eps 4,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16, and 17 ngak bisa di download

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...